Brașov, doar o stație spre titlu

Sursa foto: arhiva Transilvania Reporter

CFR Cluj a câștigat ultimul meci al etapei a VI-a cu scorul de 2-0, în fața nou promovatei Sepsi Sfântu Gheorghe. Trupa lui Dan Petrescu bifează astfel, al cincilea succes consecutiv fără gol primit. De fapt singurul gol încasat de CFR în acest început de sezon a fost dintr-o fază fixă în meciul de la Botoșani, din etapa inaugurală. Nici la Brașov lucrurile nu au stat diferit de ceea ce a arătat echipa din Gruia în primele jocuri.

Un CFR așezat defensiv perfect în teren, entuziasmul gazdelor și multă încrâncenare. În minutul 16 Dan Petrescu a fost obligat să efectueze prima schimbare după ce Nouvier s-a accidentat la un duel cu portarul Fejer. Două minute mai târziu același portar a doborât trei jucători dintr-o singură lovitură, la un corner executat de Deac. În minutul 27 combinația dintre Deac, Nistor și Vinicius a dus la deschiderea scorului de către ultimul. Rechemat la echipa națională, Ciprian Deac a fost aproape să închidă meciul de la Brașov.

A marcat din interiorul careului, dar reușita a fost anulată pe motiv de off side. În minutul 62 temerile lui Dan Petrescu s-au risipit. La o lovitură liberă la care doi CFR-iști erau în afara jocului, a apărut din linia a doua Ovidiu Hoban și a închis tabela. A mai fost un șut de la distanță al lui Păun și meciul s-a terminat spre bucuria oficialilor din Cluj. În urma acestui rezultat CFR a preluat șefia clasamentului Ligii 1 cu 16 puncte, trei peste echipa de pe locul 2, FC Botoșani.

Distribuie:

Postaţi un comentariu