Box / Se împart pumni la „Centura Transilvaniei”

Turneul internaţional de box "Centura Transilvaniei" începe joi, la mall-ul din cartierul Gheorgheni / Foto: Dan Bodea

De joi până sâmbătă Cluj-Napoca va fi gazda turneului internaţional de box „Centura Transilvaniei”. În organizarea Asociaţiei Judeţene de Box Cluj competiţia va reuni la startul ei pugilişti medaliaţi la Campionatele Naţionale şi Europene din ţări precum Germania, Ungaria, Republica Moldova şi Romania.

Sportivii se vor întrece pe categoriile de vârstă cadeti , juniori, tineret şi seniori. Gala îi va avea ca invitaţi de onoare pe Leonard Doroftei, preşedintele Federaţiei Române de Box, Titi Tudor şi  Francisc Vastag, vicepresedinţi ai FR Box şi Mihai Leu fost Campion Mondial. Cu ocazia turneului internaţional antrenorului lotului national al Germaniei, Valentin Silaghi, medaliat cu bronz la olimpiada de la Moscova din 1980, i se va decerna titlul de Cetăţean de Onoare al judeţului Cluj.

Sportivii clasaţi pe locul I vor primi diplome şi Centura Transilvaniei. Meciurile se vor disputa în incinta mall-ului din cartierul Ghergheni în zilele de joi, vineri şi sâmbătă, iar intrarea spectatorilor este liberă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu