Box / Gong final la Campionatele Naţionale de box pentru tineret de la Oradea

Oradea a găzduit o nouă finală naţională de box după o pauză de 18 ani. Foto / Partyoradea.ro

Timp de o săptămână Sala de Sport a Universităţii Oradea a găzduit Campionatul Naţional de box pentru tineret competiţie care a strâns la start peste 100 de pugilişti printre care şi opt sătmăreni de la cele trei cluburi de profil din judeţ, CS Voinţa, UNIO Satu Mare şi Sab Gomez din Carei

Singurul pugilist sătmărean care a urcat pe podium a fost Ionuţ Fuşlea (CS Voinţa), elevul antrenorului Liviu Gheţe reuşind să obţină medalia de bronz în limitele categoriei 91 kg, acolo unde au boxat nouă sportivi. Fostul vicecampion de anul trecut de la juniori a câştigat primul meci în faţa unui pugilist din Slatina prin abandon, însă a trebuit să se recunoască învins de reprezentantul gazdelor Serban Ştiop care la rându-i a pierdut în finală în faţa lui Dragoş Ghionea (Brăila).

De altfel pugiliştii orădeni au avut o comportare excelentă la aceste Naţionale reuşind să dea după mulţi ani un nou campion naţional, în persoana lui Rareş Marcaru (CS Crişul Oradea). Rareş este pregătit de antrenorul emerit Mihai Mikloş (primul campion naţional din istoria boxului orădean) şi de către instructorul Liviu Pordea, reuşind să-şi facă un cadou cum nu se poate mai frumos la o zi după ce a împlinit 18 ani.

Oradea a găzduit o nouă finală naţională de box după o pauză de 18 ani, după ce în 1995, Adrian Stanca devenea campion naţional la seniori în ringul amplasat în Arena “Antonio Alexe”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu