Bluf, sau oferta vieții pentru Țucudean?

Lider în Liga 1 cu CFR Cluj, cel mai important marcator al României, George Țucudean, ar putea avea un final de an de vis. Platforma sport.ro anunță că atacantul feroviarilor ar fi pe lista de achiziții a fostei campioane a Franței, Lyon. Sursa amintită mai anunță că francezii ar fi dispuși să achite 6.000.000 de euro, dar și că prețul pentru care oficialii din Gruia ar fi dispuși să se despartă de Țucudean este de 8.000.000 de euro.

„E posibil ca George Țucudean să plece de la CFR. Îndeplinește toate criteriile. Este cel ai bun jucător din punctul meu de vedere în 2018. Este un jucător de națională, golgheter, sunt discuții. Însă, oricine vrea să-l transfere pe Țucudean trebuie să știe că el își permite să refuze orice fel de ofertă. A avut una bănoasă din China și a rămas la CFR. Va pleca doar în Vest”, spunea în urmă cu două săptămâni Daniel Stanciu, director sportiv al CFR.

Până să încaseze jackpot-ul de la Lyon, oficialii campioanei au început negocieri cu o serie de jucători care să întărească echipa. Astfel, David Caiado de la Gaz Metan Mediaș este fotbalistul pe care șefii din Gruia încearcă să-l convingă să semneze cu CFR. Caiado este portughez născut în Luxemburg, are 31 de ani și a jucat în acest sezon 11 partide în tricoul medieșenilor, în Liga 1, și are un gol marcat. Caiado a ajuns la Gaz Metan pe 1 ianuarie 2018, de la gruparea de liga a treia a Spaniei, Ponferradina.

Alți jucători aflați pe lista de cumpărături a CFR-ului sunt sârbii Dejan Kerkez şi Aleksandar Lutovac. Primul are 22 de ani și evoluează pe postul de fundaș central. Este legitimat la Spartak Subotica și a jucat în 16 meciuri în acest sezon, în prima ligă a Serbiei. Aleksandar Lutovac are 21 de ani, este extremă dreaptă și aparține de Rad Belgrad. A adunat 18 apariții în acest sezon, pentru echipa din capitala Serbiei și are un gol marcat. Impresarul celor doi fotbaliști, Zvonko Milojkovic, a confirmat negocierile cu conducerea clubului CFR. Cel mai probabil Kerkez și Lutovac se vor prezenta la noua lor echipă în luna ianuarie, atunci când vișiniii își vor relua pregătirile.

Distribuie:

Postaţi un comentariu