Baschet/ Victorie facilă pentru ”U” BT Mobitelco pe terenul Concordiei

Ivan Kuburovic a terminat partida împotriva Chiajnei cu 19 puncte/ Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la ”U” BT Mobitelco s-au impus sâmbătă după-masă în deplasarea de la Chiajna, scor 105-77, într-o partidă care a contat pentru etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Ardelenii au controlat partida de la un capăt la celălalt, impunându-se în toate cele patru sferturi după cum urmează: 28-17, 30-23, 25-21, 22-16.

Toți cei 11 jucători ai formației de pe malul Someșului Mic au marcat cel puțin două puncte în partida cu ilfovenii. Cel mai bun marcator al ardelenilor a fost Kuburovic cu 19 puncte, acesta fiind urmat de Sparks 18, Hagrove 18, Pogăcean 14, Silvășan 12, Baciu, Cuic 4, Pop, Dragoste 4, Medvedj 3, respectiv Lalovic 2.

Punctele formației din Chiajna au fost marcate de Petrovic 24, Vuletic 20, Stăncuț 14, Dimitriș 7, Ștefan 6, Mihai 4 și Ilie 2.

Diferența de pe tabelă s-a făcut în mare parte pe mână celor 50 de puncte marcate de jucătorii veniți de pe banca Clujului, față de cele nouă puncte marcate de rezervele amfitrionilor.

„A fost un meci pe care l-am controlat de la un capăt până la celălalt, iar principalul obiectiv, câștigarea lui, a fost atins. Mă bucur, de asemenea, că am reușit să rulez tot lotul și că toți jucătorii au reușit să își facă simțită prezența și pe tabelă. Sigur, sunt mulțumit și pentru faptul că nu avem niciun accidentat, așa că, una peste alta, a fost o deplasare încheiată cu succes”, a spus Dorin Pintea la finalul partidei.

În următoarea etapă, „alb-negri” vor juca tot în deplasare, pe terenul rivalilor de la CSU Sibiu, în timp ce Concordia va juca împotriva campionilor en-titre, la Ploiești.

Distribuie:

Postaţi un comentariu