BASCHET/ ”U” Mobitelco, în fața primului joc de pregătire

Foto: u-mobitelco.ro

Memorialul „Elemer Tordai” va debuta miercuri, 28 august, cu partida dintre ”U” Mobitelco Cluj și CSM Oradea. Meciul se va disputa în Sala Transilvania din Sibiu începând cu ora 17.00.

Lotul de jucători deplasat de către tehnicianul Dorin Pintea la turneul de pe malul Cibinului este format din Miljan Medvedj, Mario Lazăr, Bogdan Pogăcean, Ivan Kuburovic, Darius Hargrove, Branko Cuic, Cătălin Baciu, Josh Sparks, Boris Lalovic, Mirel Dragoste, Alex Pop și căpitanul Mihai Silvășan. Pe lângă cei 12 sportivi, la Sibiu vor mai face deplasarea și directorul tehnic Milorad Perovic, antrenorul secund Paul Chetreanu, respectiv Adrian Resteman, kinetoterapeutul echipei.

„Va fi un turneu foarte bun pentru noi la Sibiu. Sunt primele partide de verificare, în care vom incerca să imbunătățim relațiile de joc dintre componenții echipei și să vedem cum se comportă în condiții de stres și de meci. Vor fi trei meciuri grele, dar foarte utile pentru noi”, a spus „Bobo” Pintea, pentru u-mobitelco.ro.

Pe lângă partida disputată contra celor de la CSM Oradea, clujenii vor întâlni joi, de la ora 17.00, pe cei de la BCM Pitești, iar vineri, în ultima zi a turneului, de la ora 12.00, pe gazdele de la CSU Sibiu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu