BASCHET/ ”U” BT Mobitelco a început cu dreptul Memorialul „Elemer Tordai”

Foto: Dan Bodea

Formaţia ”U” BT Mobitelco a trecut în primul meci al memorialului de la Sibiu de CSM Oradea cu scorul de 76-70 (20-20, 21-17, 17-19, 18-14).

Clujenii au început în formula Cuic, Hargrove, Kuburovic, Silvăşan şi Baciu, în timp ce Cristian Achim i-a trimis în teren pe Franklin, Dillon, Subotic, Nicoară și Denison. Din echipa celor de la Mobitelco nu au jucat deloc Lazăr, Dragoste şi Pop, în timp ce Bogdan Pogăcean a evoluat aproximativ trei minute.

Cei mai buni marcatori din echipa pregătită de Dorin Pintea au fost Baciu şi Kuburovic, ambii cu câte 14 puncte puse pe tabelă, urmaţi de Hargrove (13), Cuic (11), Medvedj (11), Silvăşan (6), Sparks (3), Pogăcean (2) şi Lalovic (2).

În schimb de la Oradea s-au remarcat Subotic, autor a 16 puncte, fiind urmat de Dillon (13), Franklin (12), Ţibîrnă (11), Denison (10), Markovic (6) şi Nicoară (2).

„A fost un meci destul de bun, echipa s-a comportat  bine, a avut dăruire în joc, sigur cu unele greşeli inerente, începutului de sezon, de meciuri de pregătire. Băieţii au dat dovadă de atitudine, nu pot să remarc un jucător anume, toată echipa şi-a făcut datoria. Felicit intreaga echipă”, a declarat Dorin Pintea, tehnicianul celor de la Cluj, pentru site-ul oficial al echipei.

Cele două formaţii s-au întâlnit de opt ori în stagiunea precedentă, ultimele confruntări consemnându-se în sferturile de finală ale play-off-ului, câştig de cauză având gruparea bihoreană.

După meciul dintre cele două formaţii, de la ora 19:00 se va juca meciul dintre CSU Sibiu şi BCM Piteşti. Joi, 29 august, în cea de-a doua zi a turneului, Clujenii vor juca împotriva argeşenilor de la ora 17.00, în timp ce sibienii vor evolua în compania celor de la CSM Oradea de la ora 19.00. În ultima zi a memorialului, CSM Oradea şi BCM Piteşti se vor duela de la ora 10.00, iar gazdele vor juca împotriva rivalilor de la Cluj, începând cu ora 12.00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu