BASCHET/ ”U” BT Mobitelco a suferit prima înfrângere în partidele amicale

După o serie de cinci meciuri amicale fără eșec, echipa de baschet masculin a Clujului a suferit prima înfrângere din presezon, împotriva sârbilor de la Mega Vizura, scor 65-80 (18-23, 17-18, 11-21, 19-18).

Cel mai bun marcator al echipei antrenate de Dorin Pintea a fost Kuburovic cu 16 puncte, urmat de Cuic 14, Silvășan 13, Sparks 6, Lalovic 3.

„A fost un meci dominat de echipa gazdă. Am suferit mult la aruncări, atât la libere cât și de la trei puncte unde am avut 22 -3. Am executat bine fazele însă am suferit la finalizare, iar această lipsă de concentrare ne poate costa în meciurile oficiale”, a declarat Dorin Pintea, antrenorul formației ardelene.

Sâmbătă, 7 septembrie, ”U” BT Mobitelco va juca ultimul meci din cadrul meciurilor de pregătire contra celor de la KK Vrsac, iar duminică, la întoarcerea în țară, vor face o oprire la Timișoara pentru a juca o partidă amicală cu Timba din localitate.

De asemenea, în perioada 12-14 septembrie, în Sala Sporturilor Horia Demian, Mobitelco va organiza turneul amical „Cluj City Cup”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu