Baschet / U-BT atacă podiumul LNBM

După 4 meciuri disputate în deplasare, baschetbaliştii de la U-BT revin în faţa prorpiilor suporteri, marţi, când vor întâlni formaţia BC Timişoara / Foto: Dan Bodea

Baschetbaliştii de la U-BT evoluează la turaţie maximă în ultima perioadă şi vizează podiumul clasamentului la finalul sezonului regulat. Echipa pregătită de Marcel Ţenter a obţinut 7 victorii în ultimele 8 partide, de referinţă fiind succesele obţinute în faţa Stelei şi a campionilor de la CSU Asesoft Ploieşti.

După 20 de jocuri disputate U-BT se situează pe locul 4, cu 33 de puncte, la fel ca şi ocupanta locului 3, BCMU Piteşti, însă, aceştia au un meci mai mult disputat. Cele două echipe pot face schimb de locuri după meciul pe care clujenii îl vor susţine, marţi, în compania formaţiei BC Timişoara, echipa clasată a 7-a în topul Ligii Naţionale de Baschet Masculin (LNBM).

„Noi am avut mai multe meciuri puternice în ultima perioadă decât adversarul și acest lucru ar trebui să ne dea un avantaj, însă, bănățenii stau foarte bine în anumite momente ale jocului și au aruncători de la distanță foarte buni. Dacă vom reuși să-i blocăm în aceste momente pe care ei le gestionează foarte bine, atunci nu ar trebui să avem probleme să ne continuăm seria de victorii”, a spus Marcel Țenter, înaintea partidei cu BC Timișoara.

Meciul este programat, marți, de la ora 17.45, în Sala Polivelentă din Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu