Baschet/ Peter Eles revine la CSM Satu Mare

Peter Eles revine la echipa feminină de baschet CSM Satu Mare

Peter Eles, unul dintre fondatorii CSM Satu Mare şi de al cărui nume se leagă multe din performanţele clubului, este aproape să revină la echipa de baschet feminin. De data aceasta nu în funcţia de manager, ci pe postul de antrenor. Dan Fleşeriu, tehnicianul care a făcut ”istorie” în baschetul sătmărean anunțând că nu mai dorește să continue munca la gruparea de pe Someş.

 

În aceste condiții postul rămas vacant va fi ocupat de Peter Eles. Îngropată în datorii gruparea care a încheiat sezonul trecut pe poziţia a III-a încearcă să continue în primul eșalon al țării. O mână de ajutor ar putea-o primi chiar de la Peter Eles, cel care este dipus să revină la echipa din oraşul natal.

“Aş reveni cu mare drag la Satu Mare în primul rând fiindcă aici sunt acasă iar performanţele obţinute cu echipa CSM sunt speciale pentru mine. Ar fi o premieră pentru mine postul de antrenor în România, însă experienţa acumulată în baschetul naţional şi internaţional cred că ar fi un atu pentru mine. Ştiu că nu vom mai avea fondurile din anii precedenţi, însă cred că şi cu bani mai puţini putem să accedem măcar în play off”, a declarat pentru Transilvania Reporter Peter Eles.

 

Preşedintele secţiei de baschet, Florin Mureşan, s-a arătat deschis pentru o colaborare cu Eles fiind de părere că în momentul actual ar fi cel mai potrivit pentru funcţia de antrenor. “Eu cu Peter ne ştim de foarte mulţi ani și  cred că ar fi omul care, cu bani puţini, ar putea să scoată maximum de la echipă”, a declarat prşedintele Mureşan. (Nicolae Ghișan)

Distribuie:

Postaţi un comentariu