Baschet / Patru jucători de la Gaz Metan sunt decişi să plece

Jake Koch este primul baschetbalist de la Gaz Metan Mediaş care părăseşte echipa, ceilalţi jucători sunt decişi şi ei să nu se mai prezinte la meciuri

Conflictul dintre conducerea clubului Gaz Metan Mediaş şi jucători este departe de a fi încheiat. Nemulţumiţi din cauza restanţelor salariale (jucătorii sunt neplătiţi de patru luni) baschetbaliştii antrenaţi de clujeanul Marcel Ţenter sunt decişi să părăsească echipa.

Primul dintre ei, americanul Jake Koch a anunţat conducerea că nu se va mai prezenta la antrenamentele şi jocurile oficiale. De asemenea Kemp, Shiloh şi Mandache au demarat renegocieri ale contractelor însă, sunt şanse mici ca parţile să ajungă la un acord.

„Jake Koch a decis să părăsească echipa, nu va mai face deplasarea cu noi pentru meciul cu Concordia Chiajna. El a fost nemulţumit de întârzierile salariale şi problemele cu plata chiriei. Kemp, Shiloh şi Mandache îşi rediscută condiţiile contractuale cu clubul dar, şi prezenţa lor la meciul cu Chiajna este incert”, a declarat Marcel Ţenter.

Tehnicianul clujean a mai spus că, joi, când expira termenul limită pentru achitarea restanţelor financiare, s-au purtat o serie de discuţii şi s-a stabilit un nou termen de achitare a banilor, pentru 21 decembrie. La sfârşitul lunii noiembrie jucătorii de la Gaz Metan Mediaş au anunţat clubul că vor părăsi echipa dacă până în 5 decembrie nu le vor fi achitate cel puţin două salarii restante şi plata integrală a chiriilor.

Vineri, 6 decembrie, Gaz Metan are programat meciul cu Concordia Chiajna, din cadrul etapei a XI-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin însă, desfăşurarea partidei este pusă sub semnul întrebării din cauza revoltei jucătorilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu