Baschet/ O nouă înfrângere pentru CSM Oradea în EuroChallenge

Baschetbaliștii de la CSM Oradea au ajuns la cea de-a doua înfrângere din grupele EuroChallenge, după ce marți, 12 noiembrie, au fost învinși pe teren propriu de rușii de la Krasnye Krylia Samara, scor 74-89.

Formația bihoreană a cedat în toate cele patru sferturi ale confruntării, pierzând rând pe rând cu 19-21, 20-24, 17-22, 18-22.

Cei mai buni oameni din tabăra roș-albaștrilor au fost Denison cu 20 de puncte marcate, Markovic 15, Nicoară 14, respectiv Subotic 12. De cealalată parte, la victoria rușilor au contribuit în mod special J. Wright cu 24 de puncte și 9 recuperări, B. Wright 24 de puncte, Nichols 17 și Miles cu 10 puncte și 8 pase decisive.

„Am jucat împotriva unei echipe foarte bune din punct de vedere individual. Am încercat să câștigăm acest meci, însă, din păcate pentru noi acest lucru a fost imposibil. Am luptat, dar nu destul. Am avut o bună strategie și cred că puteam evolua mult mai bine. Per total, nu sunt mulțumit de jocul nostru împotriva rușilor și trebuie să recunosc că există o oarecare diferență între cele două cluburi”, a declarat tehnicianul CSM-ului, Cristi Achim.

În urma acestui rezultat, elevii pregătiți de Cristian Achim au căzut pe ultima poziție în Grupa B, cu două înfrângeri din tot atâtea meciuri jucate. De cealaltă parte, Samara a urcat pe locul doi, având un bilanț de o victorie și o înfrângere. Pe primul loc în grupă se află turcii de la Gaziantep (2/0), iar pe trei Atomeromu (1/1).

În altă ordine de idei, celelalte două reprezentante ale României în EuroChallenge au disputat, de asemenea, meciuri marți seara. Baschetbaliștii din Mediaș au ajuns la două victorii din două meciuri, după ce au învins în deplasare pe Kormend, scor 73-68, fiind pe prima poziție în Grupa D. „Tigrii” din Târgu Mureș au fost învinși în propriul fief de echipa magiară Szolnok Olaj, cu 72.85. Astfel, mureșenii sunt pe poziția a doua în Grupa H, cu o victorie și o înfrângere.

În etapa cu numărul trei, CSM Oradea se va deplasa în Turcia pentru duelul cu Gaziantep, în timp ce Mediașul va primi vizita grupării Triumph Lyubertsy, iar BC Mureș va juca pe terenul celor de la Rilski Sportist.

Distribuie:

Postaţi un comentariu