Baschet / Mobitelco nu mai finanţează echipa de baschet ”U”

În luna iunie a acestui an directorul CS Universitatea, Ovidiu Vasu (foro, în stânga) şi preşedintele executiv al fostei U-Mobitelco, Mircea Cristescu (foto, în stânga) vor relua discuţiile referitoare la titulatura sub care va evolua echipa fanion a baschetului clujean

Meciul stelelor baschetului din România a adus nu numai spectacol, în meciul disputat marţi seară, ci şi o veste proastă pentru fanii fostei campioane a ţării, ”U” Cluj. Compania care a susţinut financiar echipa fanion de baschet masculin a Clujului a anunţat că se retrage din conducere.

Anunţul a fost confirmat de preşedintele exectiv al grupării „studenţeşti”, Mircea Cristescu. „Este oficial şi vreau să fac acest anunţ, din sezonul viitor echipa se va numi <U> BT Cluj, nu e nimic altceva de comentat”, a punctat Cristescu. Oficialul a mai adăugat doar că echipa pe care o conduce va juca în continuare cu simbolul ”U” pe echipamentul de joc, fapt confirmat într-o oarecare măsură şi de directorul CS Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu.

„De trei ani sunt aceste discuţii dacă echipa se va numi sau nu <U>. Contractul în derulare dintre CS Universitatea şi echipa de baschet expiră în luna iunie, dar noi nu ne-am opus niciodată ca echipa de baschet să joace sub titulatura <U>. Vom discuta şi nu cred că vor fi probleme nici de acum înainte”, a precizat Vasu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu