Baschet/ Mihai Silvășan: „Nu sunt mulțumit de jocul nostru!”

Mihai Silvășan a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Clujului din partida cu Timba/ Foto: Dan Bodea

Căpitanul formației de baschet masculin ”U” BT Mobitelco, Mihai Silvășan, a vorbit la finalul jocului cu Timba Timișoara despre partida în sine, arătându-se dezamăgit de jocul echipei sale, în special în prima repriză.

„Din păcate, chestia cu începutul ezitant ne caracterizează în acest sezon, nu am avut niciun meci în care să începem bine sfertul unu și să ne creăm un avantaj. Este un rezultat așteptat, nu cred că și-a pus cineva problema învingătoarei, însă eu personal nu sunt mulțumit de jocul nostru, mai ales din primele două sferturi”, a ținut să menționeze Silvășan.

De asemenea, căpitanul ardelenilor a explicat care au fost minusurile echipei pe parcursul jocului contra celor de la Timba. „Trebuia să arătăm atitudine, să fim mult mai hotărâți și nu cred că într-un meci cu o echipă ca Timba trebuia să avem un singur fault în primele 16 minute. Trebuia să oprim mai mult atacurile lor și să ne apărăm mai bine, chiar dacă pe atac câteva mingi nu ne-au intrat, pe apărare nu avem nicio scuză”.

„De acum, până în ultima etapă cu Constanța, toate meciurile sunt grele, nu mai există meci ușor. Sunt surprize în campionat, nicio echipă nu mai este fără înfrângere, va fi un sezon foarte greu, însă foarte interesant din punct de vedere baschetbalistic”, a încheiat Mihai Silvășan

Purtătorul maieului cu numărul 15 din lotul grupării ”U” BT Mobitelco a bifat 23 de minute în disputa cu „urșii” bănățeni, timp în care a contabilizat 16 puncte (4X3), 5 recuperări, 4 pase decisive pentru un indice de 19 la eficiență.

Distribuie:

Postaţi un comentariu