Baschet/ Mihai Silvășan, evoluție solidă în victoria împotriva Gazului

Silvășan a contribuit cu 19 puncte la victoria echipei sale/ Foto: Dan Bodea

Căpitanul formației de baschet masculin ”U” BT Mobitelco, Mihai Silvășan, a avut un cuvânt greu de spus în victoria echipei sale, obținută împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, fiind principalul marcator al grupării de pe malul Someșului Mic.

În 33 de minute petrecute pe parchet, Silvășan a bifat 19 puncte, 4 recuperări, 5 pase decisive, pentru un indice la eficiență de 24. De asemenea, purtătorul maieului cu numărul 15 din tabăra Clujului a terminat disputa câștigată împotriva Gazului, scor 90-81, cu procentaje de 60% la două puncte (3/5), 50% la aruncările de la distanță (1/2), respectiv 100% la libere (10/10).

„Un meci pentru care ne-am pregătit foarte bine. Din fericire pentru noi, am ieșit învingători. Din păcate, anul trecut am avut doar înfrângeri cu Mediașul, ceea ce putea fi psihic de partea lor, însă am pregătit foarte bine meciul, ne-am antrenat bine și cred că ne-am și dăruit mai mult și lucrul ăsta face diferența într-un meci de acest gen. Când a fost cazul am stat calmi, ne-am implicat toți jucătorii și știam că făcând asta va ieși bine”, a declarat Silvă la finalul jocului cu Mediaș.

Silvășan&Co va susține următorul joc în deplasare, pe terenul celor de la BCMU Pitești. Partida va fi transmisă de Digi24 Cluj, sâmbătă, 16 noiembrie, începând cu ora 19.00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu