Baschet / Marcel Ţenter a revenit la U

Marcel Ţenter este noul antrenor al echipei de baschet U-BT Cluj / Foto: Dan Bodea

U-BT Cluj are un nou antrenor, în persoana lui Marcel Ţenter. Conducerea clubului şi, de acum fostul antrenor, Dorin Pintea au ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a angajamentului acestuia din urmă. Motivele acestei schimbări erau evidente după ce echipa clujeană de baschet a ajuns la cinci înfrângeri consecutive, 4 în Liga Naţională de Bacshet Masculin (LNBM) şi una în Euro Challenge Cup.

„Astăzi (joi, n.r.) am luat decizia, împreună cu board-ul de conducere al clubului, de a-l schimba pe antrenorul Dorin Pintea. În această seară, a avut ultimul antrenament, iar de mâine dimineață (vineri, n.r.) va veni noul antrenor, Marcel Țenter. Îi mulțumim lui Bobo pentru tot ce a făcut pentru clubul nostru, rămâne să îi găsim un loc în organigrama clubului, bineînțeles”, a declarat preşedintele executiv Mircea Cristescu.

Noul antrenor este omul care a cucerit ultimul titlu de campion al României cu U-Mobitelco (numele de atunci al echipei), în 2011. Ca jucător Marcel Ţenter a evoluat în două perioade la Universitatea Cluj, între 1987 – 1996 şi 2006-2009. Din 2009, după retragerea sa ca sportiv, Ţenter a fost numit antrenor al echipei universitare. A plecat de la ”U” în 2012 şi a mai activat ca antrenor la Gaz Metan Media şi Fehervar, în Ungaria.

Distribuie:

Postaţi un comentariu