BASCHET/ Krstanovic s-a transferat în Austria

Foto: Dan Bodea

Fostul pivot al celor de la Gaz Metan Mediaș și ”U” Mobitelco, Zoran Krstanovic, a ajuns la un acord contractual cu austriecii de la Oberwart Gunners, conform totalbaschet.ro.

„Zoki” are 31 de ani, măsoară 2.04 metri. În a doua jumătate a sezonului 2012-2013 a evoluat pentru ardelenii de la Gaz Metan Mediaș, alături de care și-a adjudecat Cupa României, iar în campionat a terminat poziția a patra. Sportivul din țara vecină a avut medii de 10.7 puncte și 4.7 recuperări. În prima parte a sezonului trecut acesta a evoluat în Ucraina la Kryvbasbasket.

Krstanovic a ajuns în campionatul din România pentru prima oară în anul 2007, semnând cu ”U” Mobitelco. Împreună cu echipa de pe malul Someșului, acesta a câștigat titlul de campion național la finele sezonului 2010-2011. A avut un cuvânt greu de spus în respectiva reușită a clujenilor, fiind unul dintre oamenii de bază din angrenajul echipei.

De asemenea, Zoran a participat în trei rânduri la Meciul Stelelor din România, în 2010, 2011 și 2012.

Pe lângă cele două formații autohtone, baschetbalistul a mai evoluat la Groningen în Olanda, Sopron în Ungaria, Jedinstvo și Novi Becej, ambele din țara sa natală.

Distribuie:

Postaţi un comentariu