Baschet / Înfrânţi dar calificaţi

Kyle Shiloh a fost încă o dată cel mai bun jucător de la Gaz Metan Mediaş, în ciuda înfrângerii suferite în Rusia, 72-94, cu Triumf Liubert

Echipa masculină de baschet Gaz Metan Mediaş, antrenată de clujeanul Marcel Ţenter, a fost învinsă, scor 72-94, în meciul disputat în deplasare, în compania formaţiei Triumf Liuberţi, din Rusia.

Pentru medieşeni acesta a fost ultimul meci din cadrul grupei D a competiţiei FIBA EuroChallenge. Victoria ruşilor este una doar de palmares în condiţiile în care formaţia lui Marcel Ţenter avea deja asigurată calificarea în faza următoare a competiţiei continentale.

Astfel, meciul a fost la discreţia gazdelor care au condus şi la 25 de puncte diferenţă spre finalul partidei. De la Gaz Metan s-au remarcat Kyle Shiloh autor a 19 puncte, 3 recuperări şi 2 pase decisive şi Radomir Marojevic cu 13 puncte, 10 recuperări şi 2 pase decisive.

Gazdele acestei partide, Triumf Liuberţi a câştigat grupa, cu 11 puncte, urmată de Gaz Metan, 10 p, ambele calificate în faza a doua a grupelor, BC Kiev, 8 p, Inkognito Fashion Kormend BC, 7 p.

Distribuie:

Postaţi un comentariu