Baschet feminin / Week-end plin pentru baschetbalistele de la CSM

După victoria categorică obținută, miercuri, în fața Lui Nova Vita Târgu Mureș, scor 63-43, CSM Satu Mare are un program competițional foarte încărcat în acest sfârșit de săptămână, urmând să dispute alte două partide.

Astfel, sâmbătă, fetele lui Peter Eles urmează să joace în compania celor de la SCM Craiova (ora 12.00) iar duminică să dispute partida cu CST Alexandria (ora 18.00), în devansul etapei a șasea.

Interesant că sătmărencele vor juca chiar cu echipele care s-au întâlnit în ultima etapă de campionat, când câștig de cauză au avut baschetbalistele din Alexandria care s-au impus clar în fața oltencelor , scor 75-30.

“Ținând cont că într-o săptămână avem de jucat trei meciuri desigur că nu este un program lejer, însă eu sper că din aceste confruntări să câștigăm măcar două. Primul succes l-am obținut miercuri cu Nova Vita și-mi doresc să repetăm isprava și  sâmbătă contra celor de la SCM Craiova. Duminică însă va fi mult mai greu deoarece vom da piept cu lidera la zi în LNBF, CSBT Alexandria dar asta nu înseamnă că vom face doar act de prezență la echipa teleormăneană.” ne-a declarat Peter Eles, antrenorul CSM Satu Mare.

Vestea bună pentru gruparea sătmăreană este că Tabyta Wampler s-a recuperat în totalitate și se așteaptă de la americancă o evoluție la parametri maximi.

LNBF – Etapa a IV-a

SCM Craiova – CSM Satu Mare

Nova Vita Tg. Mureș – Phoenix Galați

Danzio Timișoara – Olimpia Brașov

ICIM Arad – Rapid București

CSU Alba Iulia – CSM Oradea

Sepsi Sf. Gheorghe – U Cluj Napoca

Distribuie:

Postaţi un comentariu