Baschet feminin / Sătmărencele se deplasează în bârlogul fiarei rănite

Meciul Sespsi Sf. Gheorghe - CSM Satu Mare cotat ca una dintre partidele derby ale etapei a 3-a, din LNBF

CSM Satu Mare urmează să joace, sâmbătă de la ora 18.00, în Sala Kati Szabo din Sfântu Gheorghe, contra celor de la Sepsi, într-o partidă care se arată infernal de grea mai ales că în ultima etapă fetele lui Deri Csaba au pierdut, surprinzător, cu CS Teleorman Alexandria, scor 40-52.

Este lesne de înţeles că baschetbalistele de la Sepsi, cotate printre principalele favorite la titlu, vor aborda partida foarte motivate cu atât mai mult cu cât vor evolua în faţa propriilor suporteri, cunoscuţi pentru ardoarea cu care îşi susţin favoritele.

Chiar şi asa sătmărencele nu merg ca mielul la tăiere şi impulsionate de succesul din ultima etapă, cu CSU Braşov, sunt hotărâte să furnizeze mare surpriză a etapei a 3-a din LNBF.

“ Ştiu că ne aşteaptă o partidă extrem de dificilă însă noi mergem să ne jucăm şansele. După două etape ne aflăm pe locul patru, iar fetele au început să prindă curaj şi să arate a echipă adevărată. Sunt conştient că cele de la Sepsi sunt ca şi o fiară rănită, după înfrângerea de la Alexandria, dorind să se reabiliteze cu noi, după cum la fel de bine ştiu că aici am câştigat o singură dată şi atunci echipa din Sfântu Gheorghe evoluând cu junioarele.Totuşi noi mergem nu doar să facem act de prezenţă şi cine ştie ce se poate întâmpla.” ne-a declarat preşedintele secţiei de baschet, Florin Mureşan.

Antrenorul Peter Eles va putea miza pe tot lotul de jucătoare, inclusiv pe Tabyta Wampler, cea care suferă de o afecţiune la genunchi dar care se speră să fie recuperată până la ora jocului de la Sfântu Gheorghe.

Partida ACS Sepsi SIC – CS Municipal Satu Mare se va disputa, sâmbătă de la ora 18.00 şi va fi arbitrată de Alexandru Anica şi Cosmin Prisca.

CS Universitatea Alba Iulia – ICIM Arad, derby-ul etapei a 3-a în LNBF

Fără doar şi poate derby-ul etapei a 3-a din Liga Naţională de Baschet Feminin este întâlnirea dintre CS Universitatea Alba Iulia şi ICIM Arad, adică ocupantele primelor două locuri din clasament şi principale favorite la titlu. În partea opusă a clasamentului, un derby al suferinţei ar putea fi partida dintre U Cluj Napoca şi U CSM Oradea, ocupantele locurilor11 respectiv 12.

Programul complet al etapei a 3-a din LNBF este următorul:

ACS Sepsi Sf Gheorghe – CSM Satu Mare

U Cluj Napoca – U CSM Oradea

Nova Vita Tg. Mureş – CSBT Alexandria

CSM Târgovişte – SCM Craiova

Rapid Bucureşti – Danzio Timişoara

Olimpia CSU Braşov – CS Phoenix Galaţi

CS U Alba Iulia – Univ. Goldiş ICIM Arad

 

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu