Baschet feminin / CSM Satu Mare pierde la mare luptă disputa cu CST Alexandria

Eniko Laza (echipament alb) a fost cea mai activă jucătoare a sătmărencelor în confruntarea cu CST Alexandria

CSM Satu Mare a dat o replica foarte bună celor de la CST Alexandria, echipă care alături de ICIM Arad, sunt neînvinse în LNBF. Disputat duminică sera, în devansul etapei a VI-a, meciul a fost unul echilibrat şi a fost câştigat de teleormănence, scor 64-56.

Sătmărencele au venit după două partide jucate într-o singură săptămână şi cu toate acestea au surprins prin dărurire dar şi prin prospeţimea arătată. În primul sfert echipele au mers cap la cap lucru consfinţit şi de scorul arătat pe tabelă, 16-16. Duelul a continuat să fie echilibrat până la jumătatea sfertului doi când gazdele au preluat conducerea şi au început să se desprindă iar scorul le era favorabil la pauză, 38-31.

Fetele lui Mădălin Piperea îşi măresc ecartul în sfertul trei şi cu 12 minute înainte de final conduceau cu 51-38. Sătmărencele au o izbugnire de orgoliu şi revin spectaculos (minutul 36) la doar cinci puncte handicap. Totuşi gazdele reuşesc să gestioneze mai bine finalul de partidă şi să câştige la opt puncte diferenţă, scor 64-56 şi să obţină astfel a cincea victorie consecutivă în LNBF.

Partida a fost decisă şi de evoluţia excelentă a Viorelei Voicu care a terminat confruntarea în double-double cu 23 de puncte marcate şi 12 recuperări.

Din tabăra sătmărencelor principala marcatoare a fost Eniko Laza, cu 17 puncte însă cu doar 8 unităţi la eficienţă.

Pentru CSM au marcat: E. Laza 17 puncte, K.Jones 16, A. Orosz 9, T.Wampler  9, B. Voica 3, C. Cutaş 2.

După acest tur de forţă în care CSM Satu Mare a disputant trei meciuri într-o singură săptămână urmează o pauză de două săptămâni, sătmărencele urmând să joace de abia pe 13 noiembrie, în deplasare, cu CSM Târgovişte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu