Baschet feminin / CSM Satu Mare îşi înfruntă fostul antrenor

În istoria confruntărilor directe, CSM Satu Mare n-a reuşit să câştige nici un meci cu CSM Târgovişte

După o pauză competiţională destul de lungă, baschetbalistele de la CSM revin pe parchet şi urmează să întâlnească pe CSM Târgovişte, partidă ce contează pentru etapa a VII-a din LNBF. Jocul va fi cu atât mai special cu cât actualul antrenor al dâmboviţencelor este Dan Fleşeriu, cel care a antrenat cinci ani la Satu Mare, unde a obţinut performanţe neamiîntâlnite în sportul pe echipe în urbea de pe Someş.

Va fi un duel mai special şi între actualul antrenor al CSM-ului, Peter Eleş şi fostul tehnician al sătmărencelor, cei doi făcând echipă bună în primii trei ani de existenţă a CSM, când au reuşit să obţină un loc 3, un loc 4 și un loc 2 în Liga Națională de Baschet  Feminin.

“Desigur că va fi un meci special atât pentru mine cât şi pentru Dan, cu care am făcut echipă excelentă atunci când eram amândoi la Satu Mare. Cum se întâmplă deseori în viaţă, drumurile se separă la un moment dat şi fiecare îşi urmează propriul destin. Vom bea o cafea înainte de meci iar după acea ne vedem fiecare de interesele propri. Târgovişte porneşte clar favorită în acest meci deoarece are un lot mult mai valoros decât al nostru dar şi din prisma faptului că noi venim după peste două săptămâni în care nu am avut niciun meci şi colac peste pupăză avem şi câteva indisponibilităţi în lot. Însă meciul nu este dinaite jucat şi vom încerca să dăm o replică cât mai solidă valoroaselor noastre competitoare.” ne-a declarat antrenorul Peter Eles.

CSM Târgovişte porneşte net favorită în acest joc şi din perspectiva întâlnirilor directe, echipa din Turnul Chindiei reuşind să se impună în toate duelurile cu echipa sătmăreană.

Meciul de la Târgovişte va începe de la ora 19.30 şi va fi arbitrat de Adrian Habor din Tg. Mureş şi Sorin Drugău din Braşov.

Rezultate din etapa a VII-a a LNBF:

ICIM Arad – Olimpia Brașov 86-49

Nova Vita Tg. Mureş – Danzio Timişoara 52-75

Rapid  Bucureşti – CSM Oradea 59-69

CSU Alba Iulia – Sepsi  Sf. Gheorghe 78-65

Teleorman Alexandria –Phoenix  Galați 74-52

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu