Baschet/ Dalibor Djapa: „Va fi ceva deosebit să joc din nou în fața suporterilor clujeni”

Dalibor Djapa (Foto: în negru) se întoarce în „Horia Demian”, însă, în postura de adversar/ Foto: Dan Bodea

Fostul component al formației ”U” BT Mobitelco, sârbul Dalibor Djapa, a vorbit pentru Transilvania Reporter despre suporterii Clujului și a prefațat disputa dintre actuala sa echipă, Energia Rovinari, și gruparea ardeleană.

Djapa a mărturisit că jucătorii lui ”U” vor primi un sprijin substanțial din partea tribunei. „Clujul are fani extraordinari care de fiecare dată vin în număr foarte mare la sală și își susțin frenetic echipa. Am fost acolo la rândul meu, cunosc senzația”.

„Pentru mine personal, este ceva deosebit să mă întorc și să joc în fața acestor suporteri din nou, însă, de această dată din postura de adversar. Nu îmi permit să mă implic emoțional în acest joc. Este foarte important ca în astfel de meciuri să rămâi rece, să te concentrezi foarte bine, pentru că numai așa îți poți ajuta propria echipă”, a punctat Djapa.

De asemenea, masivul baschetbalist a vorbit și despre partida de miercuri dintre ”U” BT Mobitelco și gruparea la care evoluează în prezent, Energia Rovinari. „Ne așteaptă un meci greu deoarece Clujul are o echipă foarte bună, cu o mulțime de jucători experimentați, pe care îi știu mai mult sau mai puțin. Și-au acoperit foarte bine fiecare poziție, astfel că va trebui să dăm 110% dacă vrem să reușim ceva în meciul împotriva lor”, a concluzionat Dalibor.

În tricoul alb-negreu, sârbul a bifat peste 400 de minute pe parchet, în 22 de prezențe. A marcat de 64 de ori  din interiorul semicercului, 20 din 50 de la linia de 6.75 metri, respectiv 39 din 43 de la linia de pedeapsă. A totalizat 116 recuperări, 20 de pase decisive, 10 capace, 38 de mingi pierdute și un număr total de 227 de puncte marcate.

La Energia Rovinari, în trei partide jucate, a marcat în total 46 de puncte, a recuperat de 14 ori la panou, a pasat decisiv de patru ori și a pierdut mingea de nouă ori, totul în 86 de minute petrecute pe parchet.

Disputa dintre ”U” BT Mobitelco și Energia Rovinari se va juca miercuri, 9 octombrie, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, începând cu ora 19.00.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu