BASCHET/ CSU Sibiu a făcut instrucție cu Farul Constanța

Foto: sport365.ro

Echipa de baschet masculin a câștigat categoric pe terenul celor de la CS Farul Constanța, scor 112-46, într-un meci din cadrul primei etape a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Ardelenii și-au adjudecat fără nicio problemă toate cele patru sferturi: 28-13, 32-8, 29-11, respectiv 23-14.

Nu mai puțin de șase oameni din tabăra grupării sibiene au marcat peste 10 puncte în partida de vineri. Kyle Nelson a izbutit un double-double, cu 18 puncte și 13 recuperări. De asemenea, Milos Bozovic a marcat la rândul lui tot 18 puncte, fiind urmat de Devon Austin cu 16 puncte,  Christopher Lee 13,  Aleksandar Gruev 11, Cristian Crăciun 10, Popa Calotă 9, Cristian Ban 8, Sorin Răducan 4,  Matija Ceskovic 3 și Victor Diaconescu 2.

De cealaltă parte, punctele formației de la malul Mării Negre au fost marcate de Cezar Stănescu 14, Georgian Păun 13, Adrian Trandafir 11, Ion Filip 4, Marian Minea și Nicolae Emilianof, ambii cu câte 2 puncte puse pe tabelă.

Dobrogenii au fost superiori celor de pe Cibin doar la un capitol, cel al mingilor pierdute, acolo unde au avut 19, cu trei mai multe decât adversari. Și constănțenii și sibienii au administrat câte patru capace fiecare. În rest, elevii antrenați de Miodrag Perisic au dominat clar la toate capitolele, în special la cel al eficienței, unde au avut un indice de 142, față de doar 18 cât au avut jucătorii Farului.

Etapa viitoare, sibienii vor primi vizita celor de la CSM Oradea, în timp ce Farul Constanța se va deplasa la Timișoara, pentru duelul cu Timba

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu