Baschet Feminin/ CSM Oradea s-a întărit în perspectiva meciului cu CSM Satu Mare

CSM Oradea a făcut pe ultima sută patru transferuri importante.Foto-totalbaschet.ro

Eşecul usturător din Cupa României, când echipa orădeană a pierdut la scor ambele manşe cu BCM Danzio Timişoara (23-99 şi 24-113), a făcut ca cei din conducerea clubului de pe Crişul Repede să se gândească la o revitalizare a echipei. Astfel nu mai puţin de patru jucătoare de culoare de peste Ocean vor evolua din acest sezon la CSM Oradea.

Este vorba despre Shauna Ashford extremă/ pivot de la Universitatea Fayetteville, L’Oreal Price extremă, Ceciley Johnson pivot absolventă a Universităţii West Texas A&M, baschetbalistă care a mai evoluat în România la Politehnica Naţional Iaşi şi Alexia Adams fundaş, cea care a mai jucat în urmă cu două sezoane pentru Oradea şi CSM Sportul dar şi la Nova Vita Târgu Mureş.

Partida CSM Oradea – CSM Satu Mare trebuia să se joace mâine însă din cauză că în Sala Antonio Alexe se defăşoară alte evenimente partida a fost reprogramată, marţi, 8 octombrie, de la ora 17.00.

Aceasta este singura partidă, din prima etapă a noului sezond al LNBF, care nu se va juca sâmbătă. Programul complet al etapei este:

– CSM Târgovişte – Nova Vita (ora 18.30);

– Danzio Timişoara – CSU Alba Iulia (13.30);

– Sepsi Sfântu Gh. – U. Craiova (18.00);

– U. Cluj-Napoca – ICIM Arad (13.00);

– CSU Braşov – BC Alexandria (18.00);

– Phoenix Galaţi – Rapid (18.00);

– CSM Oradea – CSM Satu Mare (8 octombrie, ora 17.00).

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu