BASCHET/ CSM Oradea, meci de foc împotriva celor de la CSU Sibiu

Foto: bihon.ro

CSM Oradea se va deplasa în etapa cu numărul doi pe terenul formației CSU Sibiu. Partida se va juca miercuri, 9 octombrie, cu începere de la ora 18.45, fiind transmisă în direct de postul Digi Sport.

Chiar dacă sibienii au avut un sezon 2012-2013 mai slab, terminând doar pe poziția a 10-a, în timp ce bihorenii au terminat pe locul patru, partida de miercuri va fi un adevărat derby, baschetbalștii de pe Cibin arătând o altă față în acest început de campionat.

Ultima dispută dintre cele două combatante s-a consemnat pe 29 august anul curent, în cadrul memorialului „Elemer Tordai”, gazdele de miercuri impunându-se cu 83-82.

„În ceea ce privește confruntarea de la Sibiu, cred că în acest sezon cu excepția Constanței fiecare deplasare va fi extrem de grea. Nicăieri nu poți să spui că mergi la victorie 100%. Fiecare deplasare este importantă. În meciul amical de la Sibiu am pierdut la un punct, dar nu cred că are vreo relevanță. Altele sunt datele problemei de această data”, a spus jucătorul Oradei, Titus Nicoară, pentru site-ul oficial al clubului bihorean.

În întâlnirile oficiale, din sezonul 2005-2006 până în prezent s-au înregistrat 16 partide între CSU Sibiu și CSM Oradea. În tot acest timp s-a consemnat un echilibru perfect. Elevii lui Miodrag Perisic câștigând de opt ori, la fel și roș-albaștri.

CSU Sibiu a câștigat clar în prima etapă a noului sezon, pe terenul celor de la Farul Constanța, scor 112-46. De cealaltă parte, baschetbaliștii antrenați de Cristian Achim s-au impus pe teren propriu cu 76-68, în fața celor de la ”U” BT Mobitelco.

”Individual sunt mai mulți jucători în lotul Sibiului care pot să facă diferența. Îi pot enumera pe cei cu care m-am mai întâlnit, aceștia fiind Ceskovic, Austin, Lee. Eu zic că meciul se va decide de jocul colectiv. Cred că avem valoarea necesară să câștigăm acolo”, a încheiat Nicoară.

Distribuie:

Postaţi un comentariu