BASCHET/ CSM Oradea, în faţa debutului oficial în sezonul 2013-2014

William Franklin este noul căpitan al bihorenilor

CSM Oradea va debuta în sezonul competiţional 2013-2014, împotriva nou-promovatei Concordia Chiajna, în cadrul partidei tur din prima fază a Cupei României.

Meciul dintre cele două combatante se va desfăşura sâmbătă, 21 septembrie, începând cu ora 19.00, în Arena Antonio Alexe din Oradea.

Antrenorul bihorenilor, Cristian Achim, a declarat pentru site-ul oficial al echipei că, pregătirea meciului cu Chiajna nu va fi foarte ridicată deoarece îi lipsesc informaţiile specifice despre adversar. “Din păcate avem foarte puţine informaţii despre echipa din Chiajna, iar din această cauză nu ştiu la ce anume să mă aştept. Ştiu doar doi jucători de acolo, ceea ce va fi un impediment pentru mine. Oricum, acest prim meci este doar prima repriză din această dublă manşă. Aşa că nu avem voie să tratăm cu superficialitate nici măcar o fază din joc”, a explicat Achim.

“Aştept ca antrenorul să vină cu planul de joc, lucru care va fi dificil pentru el deoarece nu avem foarte multe informaţii despre adversar. De la începutul săptămânii am intrat în regimul de pregătire al unu joc oficial. Trebuie să jucăm cât putem noi mai bine pentru a ne apropia victoria în primul meci al sezonului”, a declarat fundaşul CSM-ului, William Franklin.

Partida retur dintre CSM Oradea şi Concordia se va disputa vineri, 27 septembrie, la Chiajna.

Distribuie:

Postaţi un comentariu