Baschet/ CSM Oradea a spulberat Sibiul chiar pe terenul acestora

CSU Sibiu - CSM Oradea 74-91/ Foto: Facebook CSU Sibiu

CSM Oradea a ajuns la cea de-a doua victorie consecutivă din acest start de campionat, după ce, miercuri seara, și-a adjudecat victoria pe terenul celor de la CSU Sibiu, scor 91-74 (24-20, 26-22, 21-14, 20-18)

Bihorenii au câștigat la capătul unui joc pe care l-au controlat de la un capăt la celălalt, reușind să se impună în toate cele patru sferturi.

Elevii lui Cristi Achim au fost superiori adversarilor la toate capitolele, în special la recuperări, unde au prins cu 17 mingi mai multe la panou. Un alt capitol unde s-a făcut diferența a fost acela al eficienței, roș-albaștrii înregistrând un indice de 100, față de doar 59 cât au avut amfitrionii.

Punctele formației învingătoare au fost marcate de Dillon 21, Denison 13, Markovic 11, Țibârnă 11, Nicoară 10, Subotic 10, Franklin 8, respectiv Comagic 7. De cealaltă parte, pentru gruparea de pe Cibin au marcat Bojovic 25, Ceskovic 18, Lee 9, Nelson 8, Crăciun 7, Calotă 3 și Austin 2.

”Diferența cred că a fost prea mare față de cum a decurs meciul. Sibiul a jucat bine și mă bucur că am învins pe un teren unde o să vedeți că multe echipe cu pretenții o să piardă în acest sezon”, a declarat la finalul partidei, Cristi Achim, antrenorul celor de la CSM Oradea.

În etapa cu numărul trei, orădenii vor primi vizita celor de la Timba Timișoara, în timp ce Sibiul se va deplasa la Târgu-Jiu pentru disputa cu Energia Rovinari.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu