Baschet / Criză totală în baschetul clujean

Opt înfrângeri din tot atâtea meciuri au adunat baschetbaliștii de la CS Universitatea în actualul campionat / Foto: Dan Bodea

Etapa a VIII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin s-a terminat încă o dată cum nu se putea mai prost pentru cele două echipe clujene angrenate în competiție. Echipa CS Universitatea a pierdut, scontat, pe teren propriu în fața formației SCM Craiova, cu scorul de 62-76. După un prim sfert slab, adjudecat de oaspeți cu 28-18, clujenii au încercat din nou să-și depășească limitele dar, în ciuda unei evoluții promițătoare nu au reușit decât să limiteze proporțiile scorului indicat de tabela de marcaj.

Cel mai bun om de pe parchetul Sălii Sporturilor ”Horia Demian” a fost Zoran Krstanovic, fosul jucător al celeilalte echipe clujene ”U” BT, acesta reușind să înscrie nu mai puțin de 20 de puncte, la care a adăugat 10 recuperări și o pasă decisivă. De la gazde s-a remarcat Brian Burrell cu 20 de puncte înscrise, 8 recuperări și 5 pase decisive. La ”U” BT lucrurile tind să ia o turnură mai mult decât negativă, după ce echipa lui Marcel Țenter a înregistrat un nou eșec, 85-89, în deplasare la BC Timișoara.

La fel ca și în partidele anterioare foștii campioni ai României au condus ostilitățile pe teren până în sfertul 4 în care, din nou, au căzut mental și au fost depășiți dramatic pe final de o echipă gazdă care părea la un moment dat condamnată. Cu 10 puncte acumulate ”U” BT se situează pe poziția a VI-a a clasamentului LNBM, în vreme ce Universitatea este lanterna roșie, cu 8 puncte și fără nicio victorie în acest campionat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu