BASCHET/ Cristian Achim: „Arbitrajul din meciul cu Clujul a fost unul impecabil”

Achim s-a declarat mulțumit de brigada care a oficiat partida jucată împotriva Clujului/ Foto: Dan Bodea

Tehnicianul formației CSM Oradea, Cristian Achim, a declarat la finalul partidei cu ”U” BT Mobitelco că, cei trei arbitri au fost imparțiali și s-a văzut clar că niciunul dintre ei nu a avut tendința să ajute vreo echipă.

„Nu vreau să intru în niciun fel de polemici, cu toată răspunderea și obiectivitatea de care sunt capabil într-o astfel de situație, consider că arbitrajul a fost impecabil. Am primit un fault în atac, pentru ca după câteva secunde să fim sancționați și noi cu fault în atac. Dacă pierdeam meciul îi felicitam pe arbitri la fel cum o fac acum, după această prestație a lor”, a ținut să declare Cristian Achim.

Referitor la partida în sine, antrenorul orădenilor a spus că a fost un meci dificil, complicat, așa cum se aștepta să și fie: „Clujul este o echipă foarte bună, care a și demonstrat acest lucru. A fost un meci foarte frumos pentru public prin prisma echilibrului, dar mai puțin frumos pentru mine. Rezultatul este foarte important pentru mne”.

”În mare jocul a fost echilibrat, doar că la recuperări ofensive ne-au măcelărit pur și simplu, iar cu atât mai importantă este această victorie. Pe de altă parte este bine că după ce adversarul a trecut la conducere am reușit să ne păstrăm cumpătul și am izbutit să marcăm în momente importante, în condițiile în care presiunea era pe noi”,  a declarat Achim pentru csmoradea.ro.

De asemenea, tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit despre absența căpitanul „studenților”, Mihai Silvășan. „Să nu vă imaginați că dacă Silvășan era echipat însemna automat o victorie pentru Cluj. Poate, cu Silvășan pe teren nu ar mai fi avut 18 recuperări ofensive. De asemenea, dacă Silvășan evolua în meci era posibil ca Hargrove sau Kuburovic să nu arunce atât de mult. Nu avem de unde să știm ce ar fi fost”,  a încheiat Cristian Achim.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu