BASCHET/ Bavcevic revine în România

Bavcevic continuă aventura în baschetul românesc/ Foto: Dan Bodea

Tehnicianul celor de la ”U” BT Mobitelco din sezonul trecut, Niksa Bavcevic, se întoarce în țară pentru a fi antrenor coordonator în cadrul proiectului Respect – Resurse Pentru Educarea Copiilor și a Tinerilor a echipei Steaua CSM EximBank.

Bavcevic, din postura de antrenor al Clujului, a terminat pe locul șapte sezonul trecut și a jucat finala Cupei României. Croatul a mai antrenat în trecut și pe Steaua București, echipă la care își va desfășura activitatea în viitorul sezon, însă la nivel juvenil.

Tehnicianul în vârstă de 57 de ani a mai pregătit în cariera sa echipe din Belgia, Croația, Italia sau Rusia și are 69 de meciuri antrenate în Cupele Europene (Euroliga, EuroCup sau EuroChallenge), iar la nivel de echipe naționale a pregătit lotul de U20 al Croației.

„Experiența lui Niksa Bavcevic este un plus uriaș pentru Steaua și în special pentru programul Respect pe care vrem să îl dezvoltăm pentru copii și tineri. Am fost elevul său, ne-am ințeles foarte bine și mă bucur că a acceptat să lucrăm din nou împreună, de această dată la Steaua CSM EximBank”, a declarat Virgil Stănescu, președintele echipei Steaua, pentru site-ul oficial al clubului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu