Baschet / Au învins dar n-au convins

Andreea Orosz (foto, cu numărul 7) a fost una dintre artizanele victoriei CSM-ului din Satu Mare, scor 73-64) în faţa formaţiei Rapid Bucureşti

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare s-au impus cu scorul de 73-64 în faţa formaţiei Rapid Bucureşti, într-un meci disputat în devans în cadrul etapei a XIII-a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin.

Vecine în clasament înaintea acestei confruntări gazdele porneau cu prima şansă însă luicrurile au stat exact pe dos, echipa mai agresivă fiind cea din capitală care a reuşit să intre excelent în joc astfel, la pauza mare cele două combatante intrând la cabine la egalitate, scor 36-36.

Doar în sfertul trei CSM Satu Mare şi-a respectat statutul de favorită, încheiat în avantajul echipei lui Peter Eles (28-15). Răbufnirea de orgoliu a sătmărencelor avea să se dovedească decisivă, ultimele 10 minute fiind din nou la discreţia rapidistelor.

Tabytha Donne Wampler, cu 23 puncte şi 15 recuperări şi  Andreea Orosz cu 15 puncte şi 9 recupărări fiind principalele artizane ale unei victorii chinuite a sătmărencelor. În urma acestui succes CSM rămâne pe poziţia a şasea în clasamentul LNBF, egalând la puncte (19) formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe.

Conform calendarului stabilit de Federaţia Română de Bacshet, CSM Satu Mare ar trebui să joace sâmbătă (14 decembrie), în deplasare cu ICIM Arad, liderul la zi al campionatului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu