BASCHET/ Andelko Mandic: „Nu sunt dezamăgit de înfrângerea de la Cluj, dar nu înțeleg sistemul din Cupă”

Tehnicianul formației SCM Craiova, Andelko Mandic, a declarat la finalul partidei pierdute pe terenul celor de la ”U” BT Mobitelco, că nu este dezamăgit de înfrângere, doar că nu înțelege sistemul de desfășurare a Cupei României.

„Nu sunt dezamăgit de înfrângere, de ce aș fi? Am întâlnit o echipă foarte puternică. Însă, o spun și o mai repet, sistemul de desfășurare a Cupei aici este «excelent», de-a dreptu unic. Nu înțeleg cum două echipe puternice se pot întâlni în primul tur al competiției. Poate sunt eu mai naiv, dar acest lucru nu-l pot înțelege”,  a mărturistit Mandic.

Referitor la partida în sine, antrenorul sârb, a declarat că, ”U” BT Mobitelco a fost clar peste echipa sa și au meritat victoria. „Au avut un sfert trei foarte bun și nu am reușit să-i mai prindem din urmă. Noi ne puteam face viața mai ușoară dacă, de exemplu, câștigam la Craiova la opt puncte și nu la patru, poate alta era situația. Nu am ce să le reproșez elevilor mei. Noi avem multe probleme în lot, dar nu vreau să caut scuze acum. Au fost mai buni și pe această cale vreau să îi felicit”, a concluzionat Andelko Mandic.

Distribuie:

Postaţi un comentariu