BASCHET/ Al şaselea străin pentru BC Mureş

Tyronn Mitchell este noul jucător al celor de la BC Mureş/ Foto: Facebook

Tyronn Mitchell este noul component al echipei târgmureşene, conform site-ului oficial al clubului. În urma acestui transfer, formaţia pregătită de către Srecko Sekulovic este în efectiv complet.

Americanul în vârstă de 32 de ani măsoară 1.85 metri şi evoluează pe postul de conducător de joc. Mitchell a absolvit Universitatea Northwestern State în 2006, însă de-a lungul carierei sale profesioniste a evoluat doar în campionatul din România. Sezonul precedent, sportivul a jucat sub culorile celor de la Farul Constanţa, unde în 21 de partide a avut medii de 9.7 puncte, 4.1 recuperări, 3.7 pase decisive pentru un indice total la eficienţă de 10.1 în 33:46 de minute pe meci.

În sezonul petrecut la echipa de la malul Mării Negre, Mitchell a avut procentaje de 41% la aruncările de două puncte, 30% din spatele semicercului de 6.75, respectiv 79% de la linia de pedeapsă.

Baschetbalistul de peste ocean are 100 de meciuri disputate pe prima scenă a baschetului din România, cu echipe precum CSM Oradea, SCM Craiova şi Gaz Metan Mediaş.

Astfel, Tyronn Mitchell este cel de-al şaselea străin din lotul „tigrilor” mureşeni, după Goran Martinic, Vaidotas Peciukas, Andrija Ciric, Ivan Ivanovic şi Aleksandar Mladenovic.

Distribuie:

Postaţi un comentariu