Baschet / Aglomeraţie sub panou

Sala Sporturilor "Horia Demian" va găzdui sâmbătă şi duminică meciurile de baschet ale echipelor CS "U", U-BT şi CS "U" 2 / Foto: Dan Bodea

Toate cele trei echipe de baschet ale Clujului vor evolua la acest sfârşit de săptămână pe teren propriu. Primii vor intra în arenă elevii lui Carmin Popa, CS Universitatea Cluj. „Studenţii” întâlnesc, sâmbătă, formaţia Steaua CSM Bucureşti. Meciul din cadrul etapei a III-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin (LNBM) se va disputa de la ora 17.00, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

”Deşi este o reeditare a duelurilor din urmă cu foarte mulţi ani, acest meci între <U> şi Steaua propune un duel inegal de această dată. Eu sper ca băieţii să aibă o atitudine pozitivă şi atunci sunt convins că vom face un meci frumos, de bun nivel calitativ”, a declarat antrenorul Popa. Universitatea Cluj are două înfrângeri din tot atâtea meciuri în LNBM.

Duminică, Sala Sporturilor va găzdui alte două partide de baschet. De la ora 14.00 se joacă meciul dintre ”U” Cluj 2 şi CSM Miercurea Ciuc, iar de la ora 19.00 este programată înfruntarea dintre U-BT şi CSM Oradea. Ambele echipe au câte o victorie şi câte un eşec în actuala ediţie de campionat şi sunt vecine în clasament, locuul 4 pentru oaspeţi, respectiv 5 pentru U-BT.

Echipa feminină de baschet a CS Universitatea va evolua, sâmbătă, în deplasare la Rapid Bucureşti. Clujencele au reuşit contraperformanţa de a pierde precedentele patru partide disputate în Liga Naţională de Baschet Feminin.

Distribuie:

Postaţi un comentariu