Baschet / Adio Europa

Cu 14 puncte reuşite Cătălin Baciu a fost cel mai bun marcator al echipei "U" BT Cluj în meciul cu Gussing Knights, din Eurochallenge Cup, dar nu a putut evita înfrângerea cu 68-81/ Foto: Dan Bodea

La ultima apariție în fața propriilor fani baschetbaliștii de la ”U” BT au fost înfrânți de austriecii de la Gussing Knights, scor 68-81. Acesta este al patrulea eșec din tot atâtea meciuri jucate în grupa F a Eurochallenge Cup, iar clujenii spun adio competiției continentale intercluburi. Meciul disputat marți seara, a fost la discreția campioanei Austriei care a dominat jocul de la un capăt la altul, clujenii nefiind nici măcar odată la conducere pe tabela de marcaj.

Poate surprinzător, spre deosebire de alte partide, echipa lui Marcel Țenter a avut o răbufnire de orgoliu în sfertul patru al partidei, adică perioada de timp în care de obicei clujenii au pierdut majoritatea meciurilor disputate anterior în competițiile interne, sau internaționale. Cătălin Baciu şi Curtis Millage au fost cei mai buni jucători ai gazdelor, primul cu 14 puncte marcate, 5 recuperări și o pasă decisivă, cel de al doilea cu 13 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive.

”U” BT vor juca ultimele două partide din grupa F a Eurochallenge Cup în deplasare, cu Trabzonspor Medical Park, pe 9 decembrie, şi cu Atomeromu SE Paks, la data de 16 decembrie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu