Baraj CM / ”Război” total, FRF contestă arbitrul din barajul cu Grecia

Mircea Sandu este nemulțumit de delegarea arbitrului Pedro Proenca la manșa I a barajului de calificare la Cupa Mondială și a cerut FIFA să delege un al ”cavaler” al fluierului

Federația Română de Fotbal (FRF) a trimis un memoriu către FIFA prin care contestă delegarea arbitrului Pedro Proenca la meciul tur al barajului de calificare dintre România și Grecia. În scrisoarea adresată foruluyi fotbalistic mondial, oficialii FRF semnalează că acestă delegare ar putea da naștere unor speculații nedorite.

Mircea Sandu vrea alt arbitru
Președintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că este îngrijorat de decizia FIFA de a-l delega pe Pedro Proenca să oficieze la centru manșa tur a barajului de calificare la Cupa Mandială, pe motiv că arbitru este conațional cu selecționerul reprezentativei elene, Fernando Santos. Mai mult, Mircea Sandu a sugerat în memoriul înaintat către FIFA înlocuirea lui Proenca însă, șansele unui astfel de demers sunt minime.

Pentru a pregăti cât mai biune dubla confruntare cu Grecia echipa naţională de fotbal a României se va reuni, luni, la ora 12.00, la Centrul Tehnic Naţional al Federaţiei Române de Fotbal, de la Mogoşoaia, iar prima ședință de antrenament se va desfășura de la ora 18.00. ”Tricolorii” vor decola spre Grecia miercuri la prânz.

Cele două meciuri din play-off-ul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din 2014, contra Greciei, sunt programate în data de 15 noiembrie, ora 21.45, pe Stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, manșa întâi, iar la data de 19 noiembrie, de la ora ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti se va disputa returul barajului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu