Baraj CM / Keşeru: „Calificarea la Cupa Mondială ar fi încununarea unui an perfect”

Lui Claudiu Keşeru (foto, în alb) îi merge bine. A debuitat pentru România, iar în Franţa este om de bază la Bastia

Atacantul orădean al echipei Bastia Claudiu Keşeru şi-a fixat ca obiectiv pentru acest final de an calificarea la turneul final al Cupei Mondiale de anul viitor. A debutat pentru România în meciul din Andorra, în care a şi marcat un gol, iar acum, deşi este doar rezerva lui Ciprian Marica, visează să prindă câteva minute în teren, în dubla cu Grecia.

„Anul trecut jucam în liga a II-a din Franţa şi nimeni nu mă vedea. Acum sunt la Bastia, joc în prima ligă şi am ajuns la echipa naţională, e extraordinar, dar ca să pot spune că am avut un an perfect trebuie să ne calificăm la Cupa Mondială”, a spus fotbalistul de 26 de ani. Refăcut după accidentarea la cap suferită în urmă cu două săptămâni, Keşeru a fost menajat în ultima partidă din campionat în care a evoluat doar 15 minute.

Claudiu îl regretă pe Vlad Chiricheş care a suferit o fractură de piramidă nazală şi nu va evolua cel puţin în manşa tur însă, este convins că oricine va intra pe teren în locul lui va fi la înălţime.

„Este un jucător de mare valorae, este căpitanul echipei naţionale şi îi vom simţi lipsa. Dar cei care sunt prezenţi la lot, cei care îl vor înlocui la aceste meciuri vor fi la înălţime, sunt convins”, a adăugat Keşeru.

Cele două meciuri din play-off-ul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din 2014, contra Greciei, sunt programate în 15 noiembrie, de la ora 21.45, pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu şi pe 19 noiembrie, ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Distribuie:

Postaţi un comentariu