Baraj CM / Chiricheş joacă cu Grecia!

Vlad Chiricheş nu are fractură de piramidă nazală şi va putea juca pentru România în returul cu Grecia

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Vlad Chiricheş, va juca în manşa a doua din barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, contra Greciei. În urma controalelor amănunţite la care a fost supus în ultimele zile, medicii englezi l-au declarat apt de joc, Chiricheş suferind doar o contuzie puternică şi nu o fractură de piramidă nazală aşa cum a fost diagnosticat, duminică, imediat după ce a fost lovit în minutul 45 al meciului cu Newcastle.

De altfel, internaţionalul român a fost prezent marţi seara la antrenamentul echipei sale, Tottenham Hotspurs, iar de miercuri a intrat în programul normal de pregătire. Oficialii clubului londonez i-au comandat deja o mască de protecţie, iar vineri se va alătura lotului echipei României, direct în Grecia.Impresarul jucătorului, Ioan Becali, a confirmat că starea de sănătate a fundaşului este bună ceea ce înseamnă că acesta va fi apt să joace în returul cu Grecia.

„Am discutat cu Vlad şi cu directorul sportiv al lui Tottenham şi lucrurile sunt clare: nu are fractură de piramidă nazală, deci va putea juca în partida de marţi”, a spus Agentul lui Chiricheş.

În locul căpitanului echipei naţionale, selecţionerul Victor Piţurcă îl convocase, duminică, pe Dragoş Grigore. El va rămâne în lotul României cel puţin până după meciul de vineri de la Pireu. Şi portarul Ciprian Tătăruşanu are şanse mari să fie titular în meciul tur, după ce luni, la reunirea lotului acuza dureri lombare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu