Baschet / Show în Polivalentă

Baschetbaliștii lui Marcel Țenter au făcut spectacol în victoria cu 86-63, în fața formației Gaz Metan Mediaș / Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de baschet U-BT Cluj a câştigat într-o manieră categorică meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 86-63. Altădată o confruntare care stârnea multe pasiuni, întâlnirea dintre clujeni şi medieşeni a fost de această dată la discreţia jucătorilor lui Marcel Ţenter, care au zburdat pe parchetul Sălii Polivalente, ba chiar şi-au permis să facă şi spectacol.

Clujenii s-au relaxat abia în ultimul sfert de joc, pe care l-au şi cedat cu scorul de 17-19. În precedentele perioade ale meciului U-BT s-a impus cu 21-13, 19-16 şi 29-15. Aşa cum o arată şi statistica primul şi cel de al treilea sfert au fost cele mai prolifice pentru jucătorii lui Ţenter. Cătălin Baciu a fost principalul marcator al partidei, cu 19 puncte şi 10 recuperări, dar şi cel mai bun jucător de pe teren.

S-au mai remarcat de la U-BT Darius Hargrove cu 15 puncte, 5 recuperări şi 2 pase decisive, şi Mihai Silvăşan cu 12 puncte şi 4 pase decisive. De la vizitatori Marko Durkovic a avut cifre interesante. Sârbul a reuşit 19 puncte şi 11 pase decisive pentru echipa sa. În urma aceste victorii U-BT se situează pe locul 7 în clasamentul LNBM, cu 20 de puncte acumulate graţie celor 7 victorii stagionale de până acum.

Distribuie:

Postaţi un comentariu