Automobilism / Tempestini senior şi-a învins fiul în finala Sibiu Rally Show

Marco Tempestini a câştigat ultima întrecere din calendarul competiţional intern, Sibiu Rally Show

Piloţii echipei Napoca Rally Academy au făcut spectacol, la propriu, la Sibiu Rally Show. Competiţia este o versiune românească a celebrei Curse a Campionilor şi este ultima întrecere din calendarul oficial din sezonul 2013.

Cel mai aplaudat duel a fost cel dintre Marco Tempestini şi fiul lui, Simone Tempestini, pe care de altfel l-a învins în finală la clasa maşinilor cu tracţiune integrală. După primul tur al competiţiei, Marco Tempestini a fost cel mai rapid, iar Danny Ungur şi Simone Tempestini au terminat pe locurile 3, respectiv 4, ceea ce le-a asigurat prezenţa în sferturile de finală.

Celălalt pilot de la Napoca Rally Academy, Bogdan Marişca, a avut ghinion, a derapat pe un viraj lent, a agăţat un şleau şi s-a răsturnat la viteză mică. Şi în sferturile de finală piloţii Napoca Rally Academy s-au impus fără probleme. Marco şi Simone au terminat pe primele două poziţii, iar Danny Ungur şi-a asigurat prezenţa în semifinale cu cel de-al patrulea timp.

În penultimul act Tempestini senior l-a învins pe Ungur, clujeanul terminând competiţia pe locul 4 la general, fiind învins în finala mică de Sebastian Barbu. La Sibiu Rally Show Vlad Cosma, component la rândul său al NRA, s-a impus la clasa maşinilor cu tracţiune pe două roţi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu