Augustin Maior, campioana liceenilor clujeni

Echipa Colegiului Tehnic de Comunicații “Augustin Maior” este noua campioană în Cupa Liceelor NeuronKid / Foto: Dan Bodea
poza_grup

Foto: Dan Bodea

Echipa Colegiului Tehnic de Comunicații “Augustin Maior” a triumfat, joi, în finala celei de-a XI-a ediții a Cupei Liceelor NeuronKid 2015. În ultimul act al întrecerii destinate liceenilor fotbaliștii de la Augustin Maior, legitimați la Școala de Fotbal Ardealul, s-au impus cu scorul de 3-0 în fața celor de la Liceul Teoretic “Lucian Blaga”.

finala_augustinmaior_blaga

Foto: Dan Bodea

În ciuda diferenței de pe tabela de marcaj, finala a fost echilibrată, cele două echipe intrând la cabine la egalitate, scor 0-0. În cea de a doua repriză băieții de la Augustin Maior au profitat de câteva momente de lejeritate în defensiva celor de la Blaga și s-au desprins decisiv.

premierea

Foto: Dan Bodea

La reușit finalei au contribuit și suporterii celor două echipe, veniți în număr mare să-și încurajeze favoriții. Evenimentul a fost condimentat cu momente în care spectatorii și-au încercat măiestria în executarea de șuturi la poartă, iar cei mai buni țintași au fost răsplătiți cu mingi oferite de unul dintre sponsorii competiției.

nelutu_sabau1

Foto: Dan Bodea

Ziua de fotbal juvenil a fost completată cu un triunghiular de fotbal demonstrativ la care au participat o echipă a bloggerilor clujeni, echipa profesorilor din Cluj-Napoca și o echipă formată din foste glorii ale fotbalului clujean, din care nu au lipsit Neluțu Sabău (foto, la minge), Cristi Pojar, Olariu, Gherman, Marius Popescu, sau idolul tribunelor de pe Cluj Arena Sisi alintat şi „Unicul căpitan” (Szolt Szilagyi), îndrumați de pe margine de antrenorul Vasile Dobrău.

Distribuie:

Postaţi un comentariu