Au tremurat pentru victorie

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a obținut a 12-a victorie stagională în seria 5 a Ligii a III-a, scor 2-0, cu Unirea Dej, dar de ce s-a temut antrenorul Adrian Falub nu a scăpat. Tehnicianul ”Șepcilor roșii” amintea de lipsa de coerență și concentrare în acest retur de campionat și exact asta s-a întâmplat în disputa de pe Cluj Arena. Încă din startul partidei universitarii și-au arătat intențiile ofensive, dar Ene și Takacs au ratat în aceeași fază.

George Florescu a reușit contraperformanța de a rata cu poarta goală, iar ”renegatul” Patrick Popescu putea da lovitura pe contraatac. În minutul 40 Ursu a obținut o lovitură de la 11 metri, dar tot el a ratat-o și prima repriză s-a terminat cum a început, scor 0-0. Tot Florescu și-a trecut în cont o nouă ratare, pentru ca Iuliu Hațiegan să deschidă scorul în minutul 64.

Foto: Dan Bodea

Patru minute mai târziu Ene și Abrudan au irosit o nouă ”dublă” (ocazie), la aceeași fază și Universitatea părea să nu-și găsească ritmul. Până la urmă jucătorul împrumutat de la campioana Viitorul Constanța, Ene, avea să aducă liniștea în tabăra universitară prin reușita din minutul 75. Goga a șutat plasat, la colțul lung, portarul a respins în față, iar Ene a îndeplinit o simplă formalitate și marcat la debutul oficial în tricoul Universității Cluj.

Căpitanul Giurgiu a avut și el o bună oportunitate de a majora avantajul gazdelor, dar șutul lui a trecut de puțin pe lângă poartă. Victoria obținută în fața Unirii Dej îi menține pe ”studenți” în fruntea clasamentului seriei 5 din Liga a III-a, cu 38 de puncte, patru mai multe decât surpriza acestei ediții de campionat, Performanța Ighiu.

Foto: Dan Bodea

Distribuie:

Postaţi un comentariu