A”U” smuls egalul în ultimele secunde

Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Echipa feminină de handbal Universitatea Cluj a terminat la egalitate, scor 21-21, meciul disputat în deplasare cu SCM Craiova, în cadrul etapei a XI-a, ultima a anului 2016 în Liga Națională. Ambele echipe au început acest meci după câte o victorie importantă în etapa precedentă. Gazdele s-au impus pe terenul Coronei Brașov, în vreme ce elevele lui Florin Pera au administrat primul eșec stagional Dunării Brăila.

La Craiova meciul a fost extrem de echilibrat, cu un plus mic de partea clujencelor care au reușit să intre la cabine la scorul de 11-12. Gazdele, altfel una dintre echipele bune ale campionatului feminin de handbal, au plusat la capitolul inițiativă, în repriza a doua și au reușit să preia controlul meciului, dar Universitatea a stat excelent în apărare și, chiar dacă nu a mai marcat la fel de mult precum în prima repriză, au reușit să obțină un rezultat de egalitate, cu atât mai valoros, cu cât golul de 21-21 a venit în ultimele secunde ale jocului.

Cristina Laslo și-a asumat executarea unei lovituri de la 7 metri, a marcat și a stabilit scorul final. Cu șapte goluri marcate Florina Chintoan a fost cea mai bună marcatoarea a echipei lui Pera, iar ”U” termină anul 2016 pe locul 10 al clasamentului, cu 11 puncte. Liga Națională de handbal feminin se va relua abia la începutul anului viitor.

Postaţi un comentariu