Au rămas fără cărbuni de Paști

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a terminat la egalitate scor 1-1, cu Astra Giurgiu și a ajuns la al treilea rezultat de egalitate consecutiv în play-off. Înfruntarea a fost la dispoziția oaspeților care și-au trecut în cont prima acțiune ofensivă încă din minutul 8. Balaure a șutat de la distanță, dar și la distanță de poartă. Zece minute mai târziu Abang a găsit un culoar excelent pentru o centrare, mingea se îndrepta spre Balaure aflat în poziție ideală, dar intervenția lui Manea a păstrat tabela de marcaj intactă.

Câteva zeci de secunde mai târziu Piotr Polczac a ratat incredibil din careul de șase metri. Kevin Boli a semnat prima oportunitate de gol a vișiniilor, în minutul 29. Reluarea cu capul a francezului oricum a fost respinsă de Iliev însă, fundașul CFR-ului se afla și în poziție afară din joc semnalizată prompt de tușier. Ultima ocazie a reprizei a aparținut tot giurgiuvenilor. Balaure a executat (min.35) o lovitură liberă, dar mingea a trecut puțin peste poarta lui Arlauskis.

Scenariul s-a păstrat și în repriza a doua, cu oaspeții inspirând teamă în rândul vișiniilor și cu un joc al CFR-ului mai slab ca niciodată în acest an. În pofida cursului jocului Paulo Vinicius a deschis scorul în minutul 54. Țucudean a centrat perfect, apărarea Astrei a fost deconcentrată, Vinicius s-a înălțat și a reluat mingea în plasa porții lui Iliev. La 1-0 fotbaliștii lui Dan Petrescu au făcut ce știu ei cel mai bine, un joc la trecerea timpului, care putea să se concretizeze cu o nouă reușită în minutul 76 când Deac a șutat pe poartă din lovitură liberă, dar Iliev a fost la post.

În minutul 81 Astra obține o lovitură de la colțul terenului, Polczak a fost la locul potrivit și a marcat pentru 1-1, scor care reflecta mult mai corect realitatea din teren. Oaspeții au fost aproape să-și treacă în cont toate cele 3 puncte. Bejan l-a întins la maximum pe Arlauskis, care a respins în față până la Erico însă, fundașul Astrei era în ofside. CFR trece temporar pe primul loc al clasamentului cu 36 de puncte și un meci în plus față de FCSB.

Distribuie:

Postaţi un comentariu