Au început slab, s-a terminat bine

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de baschet Universitatea Cluj a obținut un nou succes în deplasare, scor 71-60, în meciul disputat la Galați, contra formației locale Phoenix. Al nouălea succes stagional al clujencelor s-a conturat greu, în ciuda diferenței mai de pe tabela de scor, la finalul partidei. Primul sfert a fost echilibrat, dar gazdele și l-au adjudecat cu 20-18.

Diferența minimă, de numai două puncte a fost recuperată de ardelence în al doilea parțial (12-19), iar diferența s-a făcut în sfertul trei pe care universitarele și l-au adjudecat cu scorul de 19-8, după 10 minute de joc, la capătul cărora dunărencele au primit o veritabilă lecție de baschet. Al patrulea și ultimul sfert nu a mai contat.

Clujencele au jucat economicos, fără să mai forțeze, doar atât cât să-și asigure un nou succes care să le mențină pe podiumul Ligii Naționale de Baschet Feminin. Taneisha Harrison a marcat 18 puncte pentru Universitatea, care se menține pe locul al doilea, cu 21 de puncte, la două lungimi în urma liderului Sepsi Sfântu Gheorghe.

Distribuie:

Postaţi un comentariu