Au făcut spectacol sub panou. U-BT – Dinamo 101- 90 (Galerie foto)

Foto: Dan Bodea

U-BT Cluj și Dinamo București au uitat de rivalitatea istorică și au oferit un veritabil spectacol sportiv suporterilor prezenți, sâmbătă seara, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Meciul contând pentru prima etapă a returului primei faze a Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM), a debutat în nota de deminare a alb-negrilor care au terminat prima secvență de joc la 10 puncte diferență de adversara din capitală (27-17).

Î amintirea vremurilor de altă dată, Dinamo a început mult mai concentrată sfertul al doilea și jocul din teren a fost, implicit, mult mai echilibrat. Roș-albii s-au impus cu 22-23, astfel că, la pauza mare ecartul dintre cele două oponente s-a redus la doar 9 puncte. Și repriza a doua a început sub semnul echilibrului. Jucătorii ambelor echipe au înscris cât de multe puncte au putut, iar la finalul celor 10 minute de joc, tabela indica un scor parțial de 25-25.

Nici în ultimele 10 minute jucătorii celor două echipe nu s-au dezis și au continuat să facă spectacol. Dacă în sferturile doi și trei Dinamo a părut capabilă să facă față jocului echipei universitare, finalul celei de a patra secvențe de joc a indicat un nou avantaj pentru U-BT (27-25), care s-a impus astfel, la 11 puncte diferență, la capătul unei întâlniri în care s-au marcat aproape 200 de puncte.

„A fost un meci cu multe puncte marcate, ei au venit aici să lupte și au jucat agresiv. Am avut momente în care nu am știut cum să răspundem la agresivitatea lor, însă per total ne-am făcut treaba. Evident, în apărare puteam face lucrurile mai bine. Au fost momente în care ei ne-au taxat, dar victoria e victorie. Mă bucur că am obținut-o și mergem mai departe, gândindu-ne la meciul cu Pitești de miercuri”, a declarat Mihai Silvășan, pentru site-ul oficial al clubului.

Foto: Dan Bodea

Organizatorii meciului dintre U-BT și Dinamo au pregătit și o surpriză suporterilor prezența la acest eveniment sportiv. Astfel, Sala Polivalentă a fost luminată în culorile drapelului național, știut fiind că suporterii celor două echipe, ”U” Cluj și Dinamo, sunt recunoscuți pentru atașamentul față de echipele naționale ale României și față de însemnele naționale.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Distribuie:

Postaţi un comentariu