Au dat-o-n bară cu Sănătatea

Foto: Dan Bodea

”U” Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Sănătatea Cluj programat în cadrul etapei a VII-a a Ligii a III-a, Seria 5. Disputat pe micuța arenă din Complexul Sportiv Clujana meciul a avut de toate, mai ales șuturi în bară. De trei ori au trimis alb-negrii balonul în stâlpii porții apărate de Lăzăreanu, gazdele ”punctând” și ele odată la acest capitol. Goga avut prima oportunitate în minutul 12 dar șutul lui a trecut pe lângă. 

Foto: Dan Bodea

Onicaș a reluat defectuos o centrare a lui Takacs (min. 15), pentru ca în replică ”Virușii” să-i dea ceva emoții lui Albuț, în minutul 17. Au fost singurele faze notabile ale primelor 45 de minute. Repriza a doua însă, a oferit mult mai mult suspans, nu și goluri. La 6 minute de la reluarea partidei Ceaca a șutat în bară, ratând o bună ocazie pentru gazde. Dorin Goga, de altfel unul dintre cei mai activi jucători de pe teren a dat-o și el în bară din poziție foarte bună, în minutul 68. 

Foto: Dan Bodea

Adrian Falub simte că va avea un final greu de meci, dar forțează victoria și-l aruncă în luptă și pe Lemac. În minutul 74 s-a petrecut faza cea mai încinsă a întâlnirii. Lemac trage în bară și apoi Florescu ratează o execuție simplă cu care putea să deschidă scorul. După doar câteva zeci de secunde este rândul lui Goga să trimită în bară și încă o reluare simplă ratată de Hordouan de această dată. 

Foto: Dan Bodea

În minutul 78 Goga l-a mai pus odată, timid, la încercare pe Lăzăreanu, pentru ca în minutul 90 Gașpar să reia pe lângă poartă din poziție ideală. S-a terminat 0-0 și ”U” Cluj a ratat șansa de a se apropia de liderul Metalurgistul Cugir care are 4 puncte în fața alb-negrilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu