Atletism/ Zălăuanca Daniela Cârlan va alerga la Ekidenul din Japonia

Daniela Cârlan va reprezenta CSM Zalău la Ekidenul din Japonia. Foto/salajeanul.ro

Consiliul Federal al Federaţiei Române de Atletism, întrunit luni, 14 octombrie, a aprobat delegaţiile care vor reprezenta România la ultimele competiţii internaţionale ale anului, printre ele şi Ekidenul de la Chiba (Japonia), programat în 23 noiembrie 2013.

Ekidenul din Japonia este un maraton-ştafetă, în care, pe distanţa primilor 5 kilometri aleargă băieţi, următorii 5 kilometri fiind parcurşi de fete, continuându-se cu 10 kilometri băieţi, 5 kilomteri fete, din nou 10 kilometri băieţi, iar pe ultima parte, 7, 195 de kilometri, alergând, din nou, fetele.
La concurs vor participa sportivi valoroşi, din diferite ţări, printre care Japonia, Etiopia, Australia, Kenia şi Africa de Sud.

Delegaţia României laaceastă competiţie este formată din Marius Ionescu, Nicolae Soare, Andrei Ştefana, Ioan Vasile, Liliana Danci, Mădălina Monica Florea, Daniela Cârlan, Luminiţa Achim (atleţi) şi Ion Bură, Adrian Tudor (antrenori), Ion Sandu (şef de delegaţie).

Pentru Daniela Cîrlan nu va fi primul concurs de acest gen la care va lua startul, sportiva legitimată la CSM Zalău participând şi la ediţiile anterioare.

În vârstă de 33 de ani, sportivă antrenată de Lorena Boberschi are în palmares un titlu de vicecampioană europeană la junioare, o participare la Jocurile Olimpice de la Atena, trei titluri naţionale la maraton (2009, 2010 şi 2011). În acest an, cele mai bune rezultate au fost titul naţional la semimaraton, cu echipa CSM Zalău şi medalia de argint obţinută la individual.

Distribuie:

Postaţi un comentariu