Atletism/ Bronz pentru Daniel Conţ la 3000 m obstacole

În perioada 24-25 august la Bucureşti se desfăşoară C.N de seniori-tineret la atletism. După ce în urmă cu trei săptămâni, Daniel Conţ a reuşit să câştige aurul la C.N de juniori 1 la 3000 m obstacole, atletul sătmărean a concurat la aceaşi probă însă la o clasă de vârstă mai mare, reuşind să intre în posesia medaliei de bronz, cu timpul de 9’28”, care i-a conferit şi locul şase în întrecerea seniorilor.

“Daniel a confirmat la aceste Naţionale forma bună în care se află în ultimul timp fapt care i-au adus o convocare şi la lotul naţional de juniori. Chiar dacă a început relativ târziu atletismul de performanţă, prin talent, seriozitate şi multă muncă, Daniel a făcut progrese uimitoare, fiind în momentul de faţă cel mai bun atlet al oraşului.”, ne-a declarat antrenorul de la clubul CS LPS Satu Mare, Radu Achim.

Alţi sportivi sătmăreni, dar care momentan sunt legitimaţi la alte cluburi din ţară şi care au concurat la aceste Campionate Naţionale, au obţinut următoarele rezultate: Nagy Attila, locul 3 la  400 m plat, (legitimat Poli Iaşi),   Vlad Şerban, locul 6 la aruncarea discului (CSU Cluj), Gabriel Sălăjean locul 7 la 100 m plat (CSU Cluj).

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu